Најновији чланци
Почетна / Tag Archives: siptari

Tag Archives: siptari

Четнички покрет: “Очистићемо шиптарске терористе за пола дана!”

Четнички покрет

Наш сајт је поводом ових срамних претњи шиптарских качака и терориста позвао председника Четничког покрета Братислава Живковића да прокоментарише овај инцидент: "Ово је срамота и за Дачића, шамар и полицији и Србији. Пукне ли једна пушка доле од стране тих сепаратиста, ма падне ли један шамар једном србину доле, биће освете! Неће они ни стићи до шуме! - рекао је Живковић

Цео чланак »

ШИПТАРИ ПОЗИВАЈУ НА РАТ У ВАРДАРСКОЈ СРБИЈИ

AKSH

ЧЕТНИЧКИ ПОКРЕТ поводом става шиптара у Вардарској Србији неће остати миран и појачаће своје деловање на простору Старе (Вардарске) Србије. Учинићемо све да заштитимо наш српски народ на том простору и оружијем ако до тога дође.

Цео чланак »

Три напада у Зубином Потоку

У Зубином Потоку на северу Косова и Метохије рано јутрос догодила су се три оружана напада, али повређених није било. Како је Танјугу потврдио извор у косовској полицији, непознате особе су из ватреног оружја најпре пуцале на КЕП банку и просторије у којима се налази локална радио станица, а потом …

Цео чланак »

ЗЛОЧИНИ ЦРНАЦА НАЦИСТА У СРБИЈИ

Пре неколико месеци тражећи податке о немачким ратним злочинима, обратио сам се за помоћ др.Ђорђу Лопичићу. Добио сам судске записнике и прелиставајући оптужбе на моје изненађење пронађох оптужницу против неког немачког мајора команданта 845 црначко-арапског батаљона који је направио незапамћене злочине у Србији дуж комуникације Ужице-Пожега-Косјерић.

Цео чланак »

ЧЕТНИЧКИ ПОКРЕТ ДАНАС

cetnicki pokret

Четнички покрет је обновљен пред сам крај 2011. године. Потребе Српског народа да се организује и одбрани на простору Косова и Метохије захтевале су и обнављање ове организације и њене четничке акције с почетка 20. века. Данашња четничка организација се формира полако и пажљиво. Разликује се од свих познатих организација. И из нас стоји наш рад, присуство на терену, хуманитарна делатност и повезивање православних националиста за одлучујућу борбу која предстоји.

Цео чланак »