Најновији чланци
Почетна / Tag Archives: србија

Tag Archives: србија

На Косову се наставља прогон свега што је Србско и Православно

На Косову се наставља прогон свега што је Србско и Православно. Иако светски званичници оцењују да је злочиначка и агресорска самопроглашена влада Косова далеко напредовала у својој демократској владавини не могу проћи 24 сата, а да нас неки догађај не подсети колико су Срби, на том привремено окупираном делу Србске земље, у опасности.

Цео чланак »

Идентификовани остаци још 21 србске жртве

У Заводу за судску медицину и криминалистику Медицинског факултета у Загребу јуче су идентификовани посмртни остаци још 21 српске жртве.

Цео чланак »

Петиција за поништење договора из Брисела

У Косовској Митровици данас ће почети потписивање петиције којом се тражи поништавање споразума постигнутих током дијалога Београда и Приштине у Бриселу.

Цео чланак »

Сребреницу „наручио“ Бил Клинтон

Анализа судско-медицинских закључака које су извели експерти Хашког Трибунала, на основу обраде остатака из масовних гробница показује да од 3568 закључака (1 закључак не значи 1 тело) у 92,4% случајева узрок смрти званично није био установљен.

Цео чланак »

Ко је убио 3.267 Срба?

У тренутку кад бошњачко-међународна пропаганда агресивно манипулише комеморативним скупом у Поточарима, где ће данас бити укопано 520 сандука са посмртним остацима сребреничких жртава, уз присуство 30.000 људи, многобројних дипломата и званичника из региона, исејава неоспорна чињеница да Сарајево и свет одлучно ћуте о немилосрдно убијених 3.267 Срба у Подрињу и Бирчу!

Цео чланак »