Најновији чланци
Почетна / Саопштења / САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ХАПШЕЊА ПРИПАДНИКА ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА У СЕНТИ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ХАПШЕЊА ПРИПАДНИКА ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА У СЕНТИ

Дана 11.12.2015. су припадници Четничког покрета Бранислав Јурић и Небојша Полендер из Српске Војводине ухапшени у својим редовним активностима у Сенти под оптужбом да су хтели да сломе канцеларије фашистичке мађарске Јобик партије. Полтронска власт Вучоћа користи сваки могући тренутак и изговор да се обрачуна са српским четницима. Штите оне који пхоће да разбију Србију оптужујући нас да ширимо мржњу и угрожавамо безбедност Србије?! Србија је пуна оних који хоће да је разбију, али то нису четници, ми се напротив боримо да ујединимо све српске земље!!! Ово је кап која је прелила чашу нашег стрпљења. Нека чују сви да више нема игре са нама и да може само глава да их заболи ако почну и да мисле о обрачуну са нама. Дајемо држави рок од 5 и словима пет дана да затвори канцеларију иначе ћемо је заиста разбити и све који се нађу у њој и испред ње!!!

Позив (Фото ЧП)
Позив (Фото ЧП)


Оваква девијација наших отворених непријатеља је, ништа друго него само слабост владе Србије предвођене Вучићем који ће пристати на све, да би лагао и мазао својим западним господарима како у Србији нема проблема са Србима. Подвлачим са Србима


У Новом Пазару се звижди српској химни на званичним утакмица наших репрезентација у том граду, више о 3 године стоји плоча фашистичком зликовцу Аћифу Бљути Ефендији (одговорном за смрт више од 7000 Срба) за коју је лично Вучић рекао да је то срамота и да ће је скинути за 3 месеца. У Бујановцу се скида велелтни споменик изгинулим полицајцима у борби против шиптарског тероризма на претње истих тих терориста… примера је много.

Приводјење припадника четничког покрета у ПУ Сента(ФотоЧП)
Приводјење припадника четничког покрета у ПУ Сента(ФотоЧП)


Мојим четницима и мени је ограничено кретање не само у републикама бивше СФРЈ већ и у самој Србији. Све под изговором да смо опасни по безбедност Србије, Црне Горе, Репубилике Српске (БиХ)… Медијски смо апсолутно блокирани. Плаше нас се они који мисле лоше српском народу. Ако и треба. Долази време коначних одлука. Или јесмо или нисмо. Хоћемо ли или нећемо. Народ је спреман, као запета пушка. Када она опали пашће, пашће многе маске. У тим тренуцима ће бити само важно да никада не издамо то шта смо и ко смо. Оно на чему почива историја целог нашег народа: вера православна, монархија, завештање предака и будућност наших потомака.
Запамтите Србима никада није био важана тренутак постојања, ми смо увек гинули за живот у будућности. Због тога смо и били несаломивог духа. Живела Србија!

Командант Братислав Живковић
ЧЕТНИЧКИ ПОКРЕТ