Најновији чланци
Почетна / Активности / НОВИ ПАЗАРЕ СРБСКИ ГРАДЕ, ДОЛАЗИМО

НОВИ ПАЗАРЕ СРБСКИ ГРАДЕ, ДОЛАЗИМО

Фото (Четнички покрет)
Фото (Четнички покрет)

Ова срамота се не може више трпети! НОВИ ПАЗАРЕ СРБСКИ ГРАДЕ, ДОЛАЗИМО.

После исправљања историјске неправде према ђенералу Дражи, у Новом Пазару су осванули графити за које полиција чак ни не сме да помисли да приведе починиоце. (Сетите се само како су јуначки сви медији објавили да полиција интезивно трага за хулиганима који су по Нишу исписали UCK, а шта је са Пазаром?) Да ли је Нови Пазар забрањени град за Србе? Да ли се Нови Пазар заиста налази у некој другој, нама непријатељској држави? Како то да из Новог Пазара никада не гледамо и не чујемо на пример вести: -Данас су се појавили графити који величају фашистичког вођу Аћифа Бљуту. -Вечерас су исписани графити мржње према србском становништву у Новом Пазару. -На одбојкашкој утакмици у Новом Пазару извиждана Српска химна, полиција није реаговала!? -Одржана трибина подршке Исламској држави, званичници у Новом Пазару и Србији без реаговања. -Сепаратистички графити, говор мржње и величање непостојеће Санџачке републике у Новом Пазару несметано се пропагира.

И тако даље …

Ево шта балијске вође кажу: „Ovim grafitima narod je poručio neki stav o jednom svom vođi koji je u tom vremenu i imao je sasvim drugu ulogu nego što je imao Draža Mihailović. BNV (бошњачко национално веће), kao i većina bošnjačkog naroda, smatra da je Aćif-efendija pozitivna ličnost i da je on zaslužan za odbranu Bošnjaka za vreme Drgog svetskog rata, a Dražu Mihailovića doživljava kao zločinca koji je nedvosmisleno počinio zločin nad Bošnjacima”, kaže Fijuljanin.

ПОДНЕТА ЈЕ ИНИЦИЈАТИВА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ ОДЛИКОВАНОГ ОД ХИТЛЕРА, ГВОЗДЕНИМ КРСТОМ, АЛБАНСКОГ ФАШИСТЕ АЋИФА БЉУТЕ (Ефендије), ОДГОВОРНОГ ЗА УБИСТВО ПРЕКО 7000 СРБА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ!!!

Није Санџак него Рашка
Није Санџак него Рашка

Е НЕЋЕ МОЋИ!

Четнички покрет ће доћи организовано у Нови Пазар 12. јула на прославу Петровог дана. Овим путем позивамо све националне организације и групе да се прикључе, или организују сами и буду тог дана испред Петрове цркве. Понесите српска обележја, национална, заставе, барјаке, шајкаче… Нови Пазар је српски град, покажимо тим сепаратистима и балијама да ће се “друмови ужелети турака, али турака неће бити” само ли помисле да се играју са нашом државом, са коренима српства, Немањићким заветом. Доста је било више повлачења и ћутања, доста је било попуштања и издаје!!! Не дозволимо да Рашка област постане ново Косово и Метохија!!! Свим оним издајницима и Вучићевим слугама, сарадницима нове УДБЕ и муслиманским полтронима који ће унапред да почну да оспоравају овај одлазак нека Бог суди! Показаће се свачији траг тог дана. Буди Србин!

С вером у Бога, слобода или смрт!!!

пише:командант Братислав Живковић

Четнички покрет на КиМ-у(фото архива)
Четнички покрет на КиМ-у(фото архива)

Четнички покрет