Најновији чланци
Почетна / Саопштења / ДЕМАНТ КОМАНДНТА ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА

ДЕМАНТ КОМАНДНТА ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА

Морам да ДЕМАНТУЈЕМ вест која већ неколико дана кружи интернетом на муслиманским, шиптарским и усташким сајтовима o наводном злочину у Алексинцу.

Командант Братислав Живковић
Командант Братислав Живковић

Злочин који се описује у у овој вести је апсолутно измишљен и пуштен са намером на интернету само неколико сати после мог напада на Вучића и муслиманског олоша Зукорлића који је постављен на место председника Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво. И сада кажем, неће имати мира док га не смени!!!

Да вест није случајна потврђују и подаци да се наводни злочин десио у Алексинцу (мом родном граду), даје девојка наводно држана у селу близу Алексинца (ја живим у селу поред Алексинца) .,. Јасно је да се притисак на мене наставља. Поред забране уласка у БиХ, Црну Гору, Хрватску, налога за привођење од стране шиптарске такозване полиције ако се појавим на простору Косова и Метохије, ограниченог кретања у Србији (забрањен ми је организован улазак на подручја са већинским муслиманским и шиптарским становништвом) ово је још један начин изазивања мржње и пажње на мене са циљем застрашивања и изазивања евентуалне освете терористичких муслиманских ћелија. Наравно, мене и до сада нису уплашиле свакодневне конкретне јавне и тајне претње смрћу које ми се упућују преко телефона, порука и мејлова, па неће ни ова глупост.

И да додам да Вучићева издаја више нема границе. Доћи ће дан када ће мирисати цвеће из корена заједно са свим његовим газдама и слугама. Неће још дуго моћи да га штите Брисел и Вашингтон јер ће и сами пропасти и нестати. Долази време и година у којој ће се пред свима нама и свима у свету поставити питање: “Коме служиш?”

Командант Хаџи Братислав Живковић
ЧЕТНИЧКИ ПОКРЕТ