Најновији чланци
Почетна / Вести / Четничка “машина” је неуништива…

Четничка “машина” је неуништива…

Четнички покрет - барјак
Четнички покрет – барјак

Након повратка, припадника Четничког покрета из Новорусије, и одласка на обележавање дана ослобођења Новог Пазара, који је нажалост био спречен, у више наврата је покушавано да се оспори и омаловажи, деловање како нашег покрета, тако и команданта Братислава Живковића.Оспоравани смо од стране појединих медија и од стране лажних патриота, који су до јуче били по затворима, због својих нечистих радњи и послова.Када смо, на њихове лажи, одговорили докуметима и аргументима и објавили,у оквиру наших група и страница, на друштвеним мрежама исте су гашене, а наш званични сајт, www.cetnici.rs,бива хакован и уништен, до те мере, да су уклоњене целокупне објаве о нашем деловању и раду током целокупне 2014. године.

Као што нам је свима добро већ познато,Србија је постала земља цензуре.Земља у којој смета свако ко је спреман да се бори за своје корене, своје писмо и веру.Сви ти појединци,који мисле да ће тиме што ће уништити све оно што је написано на нашем сајту, спречити истину,заборављају, да је права истина попут воде, увек нађе свој пут, ма колико лаж била велика.

Четнички покрет1903
Четнички покрет1903

Сви ви, који вршите атак, на нас, као на припаднике Четничког покрета и на све искрене борце за истину и правду,заборављате да не можете уништити дух народа Праваославог, јер се он не налази у словима и речима, већ је у свима нама ,дубоко урезан у нашим срцима.

После сваког, вашег покушаја, да нас уништите ми постајем све јачи, јер нас јачају наша дела,борба и част.

Ми четници, нисмо партија,ни група ,клика у служби појединаца.Ми смо жива, борбена снага, Србског народа и то нико неће моћи да спречи.

ЧЕТНИЧКИ ПОКРЕТ
Логистичко Одељење